Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
1.Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.
2.Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το Τηλ. 210 431 0294 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
3.Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο Τηλ 210 431 0294 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του info@nikolaosdamigos.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.
4.Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί ΔΕΝ γίνεται ακύρωση παραγγελίας αλλά αντικατάσταση του προϊόντος που έχετε ήδη ή θα παραλάβετε.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Επιστροφή Χρημάτων

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, κάνοντας ένα Αίτημα επιστροφής (να μας στείλετε ένα mail με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας). Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.
Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και τηρούνται όλοι οι παραπάνω όροι, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Σε περίπτωση που προβείτε στην αποστολή του προϊόντος με δική μας χρέωση, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει, αφού αφαιρεθεί από το ποσό της παραγγελίας σας, ποσό αξίας [ποσό]€, που θα αφορά το κόστος επιστροφής του προϊόντος προς εμάς.

Προκειμένου να σας παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών, ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies.
Πολιτική Απορρήτου.
What are you looking for in Partdo?